top of page

Van de voorzitter

Roger Kaiser, voorzitter

13 dec. 2021

Steeds meer zelfstandige chauffeurs sluiten zich aan

Elke dag sluiten er meer en meer chauffeurs zich aan bij de Stichting voor Zelfstandige Chauffeurs. Wij willen jullie dan ook via deze weg bedanken voor het sympathiseren van de stichting. Helaas hebben we nog niet alle 4000 zelfstandige chauffeurs in Nederland bereikt. Het is belangrijk voor nu en in de toekomst om onszelf als groep chauffeurs te verenigen in deze stichting om om 1 stem te kunnen vormen richting de platformen waar we mee werken. In het bijzonder nu naar de rechtszaak van het FNV tegenover Uber een van deze platformen, om als partij gehoord te worden. Wij willen zelfstandig blijven! Daarvoor hebben wij nog veel meer aangesloten chauffeurs nodig. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! 


De stichting is sinds kort bereikbaar op het mobiele nummer: 06 38 24 17 91. We willen graag toegevoegd worden aan Whatsapp- en Telegramgroepen. Dus beheer jij zo’n groep of ken je zo’n groepsbeheerder dan willen wij je vragen om ons toe te (laten) voegen. Op deze manier kunnen we snel en effectief zoveel mogelijk chauffeurs bereiken. Ook als je vragen hebt over het wel en wee van de stichting of meer wilt weten over de bestuursleden dan kan je ons altijd bereiken. We nemen alleen liever niet op tijdens een rit met een klant. Stuur ons dan even appje en dan bellen we je terug. 


Update!

In de Green Light Hub ligt onze flyer met QR-code. Binnenkort is onze folder ook te verkrijgen bij P41. Daarnaast zullen wij voor Kerst op het parkeerterrein van de Mac Donald langs de A9 (Loevesteinserandweg- Schiphol) en bij tankstation Esso langs de A2 (Utrechtsebrug) de flyers uitdelen. Deel de QR-code met iedereen die je kent en/of aanspreekt die taxichauffeur is en zelfstandig wil blijven. Lukt het scannen van de code niet? Geef dan onze website door: www.svzc.nl En mocht het nog niet voorbij hebben zien komen: https://www.nu.nl/economie/6172804/uber-financiert-lobby-tegen-uitspraak-dat-chauffeurs-in-vaste-dienst-moeten.html Op Twitter (twitter.com/zelfstandigecha) en in de Whatsapp- en Telegramgroepen houden we je de aankomende weken verder op de hoogte over de SvZC. Tot gauw Roger Kaiser, voorzitter

bottom of page