top of page

Nieuwsflits! Uber is om: tarieven worden verhoogd!

Edgar Kan

27 dec. 2021

Wij vinden het een goede stap

De tarieven van Uber gaan omhoog. Per 1 januari 2022 gaan de tarieven met gemiddeld 7 procent omhoog. Ook gaat het minimumtarief in verschillende regio's omhoog. 


“Het bleek een heet hangijzer tijdens ons overleg met Uber vorige week. Wij vinden het een goede stap dat Uber deze verbetering binnenkort zal doorvoeren”, vertelt Roger Kaiser, voorzitter van de SvZC. Afgelopen week sprak het bestuur van de Stichting voor Zelfstandige Chauffeurs met Uber over onder meer het verhogen van de tarieven. 


“We zijn druk met de uitvoering van ons actieplan waarmee we de positie van chauffeurs in onze sector willen verbeteren. Zo volgt er binnenkort ook een gesprek met taxiplatform Bolt en hebben we ook andere partijen uitgenodigd om te praten.” In de afgelopen weken hebben honderden zelfstandige chauffeurs zich aangesloten bij de Stichting voor Zelfstandige Chauffeurs. 


“Wij ontvangen dagelijks mails met vragen en suggesties van zelfstandige chauffeurs. Wij zullen iedereen voorzien van een antwoord. Mocht je de mogelijkheid hebben ons ons toe te voegen aan WhatsApp en Telegram groepen, dan graag. Hierdoor kunnen we snel en meer chauffeurs bereiken. Ons mobiele nummer is: 0638241791.

bottom of page